Home > De Fleet Week New York van 23 t/m 29 mei!

Home > De Fleet Week New York van 23 t/m 29 mei!

De Fleet Week New York van 23 t/m 29 mei!

door | 23 mei 2018 | Nieuws

De Fleet Week is een jaarlijks, 7 dagen durend, evenement in de Verenigde Staten ter waardering van het Amerikaanse marine corps, de Amerikaanse Navy en de Amerikaanse kustwacht. De bedoeling van deze week is het kennis laten maken, laten ontdekken en waarderen van deze divisies. Daarbij is er de kans om burgers kennis te laten maken met zeelieden, corpsmariniers en kustwachten.

Fleet Week New York start 23 mei

Gedurende deze week zullen er verschillende soorten schepen te bezoeken zijn, zijn er parades door de stad en zijn er allerlei concerten. De bezienswaardigheden van New York staan volledig in het teken van deze maritieme week. Bovenal wordt er stilgestaan bij de gestorven zeelieden en mariniers die in oorlogs- of vredesmissies geopereerd hebben. Deze week is geschikt voor mensen die willen zien hoe de verschillende organisaties te werk gaan. Ze geven rondleidingen door de verschillende schepen, de Navy en Marine laten nieuwe ontwikkelingen zien en Navy duikers demonstreren bepaalde technieken in een aquarium.

Het evenement begint op 23 mei en eindigt op de 29e. De eerste Fleet Week in New York dateert terug naar 1982. Dit is dus het 30e jaar dat de Fleet Week in New York gevierd wordt! Het bijwonen van de Fleet Week en toegang tot de verschillende activiteiten is kosteloos.

Bekijk militarynews.com voor het activiteitenrooster en additionele informatie over de Fleet Week.

Laatste Nieuws

Culturele activiteiten

Culturele activiteiten

Wandel, ontdek, ervaar en bezoek culturele activiteiten in de Verenigde Staten. Bezoek oorlogsoverblijfselen, verdiep je in de cultuur van de Native Americans, of ervaar de Amerikaanse ruimtevaart.

Overwinteren in de Verenigde Staten

Overwinteren in de Verenigde Staten

In plaats van je over te geven aan de kou in deze wintermaanden, kan je er ook voor kiezen aan de kou te ontsnappen. Ervaar de 'magie van kerst' op een andere manier in het zuiden van de VS. In plaats van sneeuw, lekker met je tenen in het zand. Geen koude kerstmarkt,...