Home > Wij blikken terug op de geslaagde Visit USA Roadshows

Home > Wij blikken terug op de geslaagde Visit USA Roadshows

Wij blikken terug op de geslaagde Visit USA Roadshows

door | 11 oktober 2018 | Nieuws

Na een aantal jaar stil te hebben gelegen, waren The Roadshows dit jaar terug van weggeweest. Op 2, 3 en 4 oktober vond het trade event van het jaar plaats in Zwolle, Amsterdam en Den Bosch. Het waren interessante, effectieve en productieve dagen voor de deelnemers en de exposanten. De dagen stonden in het teken van speeddate sessies langs alle exposanten. De speeddates waren een groot succes, de sfeer zat er goed in. In totaal hebben zo’n 150 man geluisterd naar de verhalen van de exposanten en was er de mogelijkheid om vragen te stellen.Dit jaar was er een uitgebreide mix aanwezig van bestemmingen, luchtvaartmaatschappijen, tour operators en meer!

Daarnaast heeft er in Amsterdam een interessante lunch plaatsgevonden met mediapartners en zijn er tour operators uitgenodigd voor de informele get-together. Elke dag werd afgesloten met een spetterende prijsuitreiking en een gezellige borrel. De deelnemers zijn met een goed gevulde maag en genoeg informatie weer naar huis gegaan.

Al met al zijn we erg trots op het resultaat en hebben we ervan genoten. Iedereen bedankt en hopelijk zien we jullie volgend jaar bij de Visit USA Roadshows 2019!

 

 

 

 

 

 

 

De exposanten dit jaar waren

– Visit USA
– The Great American West
– Tenzing Travel
– Tioga Tours
– Experience Kissimmee
– Caesars Entertainment
– EurAm
– St. Petersburg/Clearwater
– Travel South USA
– Brand USA
– De Jong Intra Vakanties
– American Airlines
– Naples & Fort Myers
– Memphis & Mississippi
– Icelandair
– Travel Oregon & Travel Portland
– Visit Orlando
– NYC & Company
– Alamo.com

Laatste Nieuws

Welke dieren houden zich schuil in en rondom de Amerikaanse wateren?

Welke dieren houden zich schuil in en rondom de Amerikaanse wateren?

De Verenigde Staten grenst aan verschillende zeeën en oceanen, waar je prachtige zeedieren, zoals walvissen en dolfijnen kunt spotten. Op de grens tussen land en zee, in het zuiden van het land, vind je de mangrove gebieden. Hier houden de alligators zich schuil en...

Onverwachte wilde dieren, vogelspotten en wildlife centers

Onverwachte wilde dieren, vogelspotten en wildlife centers

Naast de overweldigende natuur zijn er nog een hoop andere diersoorten die je kunt tegenkomen tijdens een rondreis in de Verenigde Staten. Er zijn honderden verschillende vogelsoorten te spotten, en daarnaast ook wilde dieren die je slechts in een aantal staten...