Home > Bezoek Orlando met de kinderen in de zomer

Home > Bezoek Orlando met de kinderen in de zomer

Bezoek Orlando met de kinderen in de zomer

door | 19 april 2019 | Nieuws

Orlando heeft een groot aantal nieuwe attracties voor de kleinste bezoekers. Het komende zomerseizoen is de perfecte tijd voor een bezoek aan Orlando met je kind(eren)! Grote uitbreidingen in de pretparken beloven plezier en opwinding op elke hoek. Kinderen kunnen zelfs Cookie Monster ontmoeten of deelnemen aan Emmet en de sterren van The Lego Movie tijdens een vliegend avontuur. Voor elk gezin is zijn hier de perfecte activiteiten te vinden, ook als je op zoek bent naar budgetvriendelijke activiteiten voor soms minder dan 25 dollar! Er zijn genoeg resorts die over een kinderopvang beschikken, zodat jij even lekker kunt relaxen in de spa. Voor de mooiste, onvergetelijke familieherinneringen breng je een bezoek aan Orlando!

Orlando met kinderen

Laatste Nieuws

Culturele activiteiten

Culturele activiteiten

Wandel, ontdek, ervaar en bezoek culturele activiteiten in de Verenigde Staten. Bezoek oorlogsoverblijfselen, verdiep je in de cultuur van de Native Americans, of ervaar de Amerikaanse ruimtevaart.

Overwinteren in de Verenigde Staten

Overwinteren in de Verenigde Staten

In plaats van je over te geven aan de kou in deze wintermaanden, kan je er ook voor kiezen aan de kou te ontsnappen. Ervaar de 'magie van kerst' op een andere manier in het zuiden van de VS. In plaats van sneeuw, lekker met je tenen in het zand. Geen koude kerstmarkt,...