Home > Kinderen beoordelen uitjes in Tennessee

Home > Kinderen beoordelen uitjes in Tennessee

Kinderen beoordelen uitjes in Tennessee

door | 12 juni 2019 | Nieuws

Het wordt voor ouders nog makkelijker om een keuze te maken uit de leukste vakantie uitjes in de zuidelijke staat Tennessee. Tennessee Department of Tourist Development heeft recent de campagne ‘Kid Reviewed’ gelanceerd. Deze campagne moet ouders helpen bij het maken van de beste keuze uit uitjes en activiteiten voor hun kinderen in Tennessee. Wat houdt de campagne in? Kinderen hebben tijdens het bezoeken van de uitjes en activiteiten in Tennessee een lach-tracker om gehad. Dit heeft ervoor gezorgd dat het lachen van de kinderen tijdens het bezoeken van deze uitjes is gemeten. Op basis van het gelach zijn de uitjes en activiteiten beoordeeld. Elke beoordeling bestaat uit een gemiddelde dat wordt gelachen en de momenten van spanning per uur. Daarnaast staan er op de website per uitje of activiteit korte reviews geschreven door kinderen. De reviews zijn onderverdeeld in diverse leeftijdscategorieën. Op deze manier kunnen ouders een goede inschatting maken wat geschikt is en waar hun kinderen plezier kunnen beleven.

Familie uitjes, zoals de Memphis Zoo, Fall Creek Falls State Park en Anakeesta worden beoordeeld door de lach-tracker en kinderreviews op de website. Alle activiteiten op de website bevinden zich in de omgeving van Chattanooga, Knoxville, Memphis, Nashville en Smokies.

Bezoek de website voor alle geschreven kinderreviews over de meest lachwekkende uitjes in Tennessee!

Lees alles hier:  www.kidreviewedtn.com

 

Laatste Nieuws

Culturele activiteiten

Culturele activiteiten

Wandel, ontdek, ervaar en bezoek culturele activiteiten in de Verenigde Staten. Bezoek oorlogsoverblijfselen, verdiep je in de cultuur van de Native Americans, of ervaar de Amerikaanse ruimtevaart.

Overwinteren in de Verenigde Staten

Overwinteren in de Verenigde Staten

In plaats van je over te geven aan de kou in deze wintermaanden, kan je er ook voor kiezen aan de kou te ontsnappen. Ervaar de 'magie van kerst' op een andere manier in het zuiden van de VS. In plaats van sneeuw, lekker met je tenen in het zand. Geen koude kerstmarkt,...