Home > Langdurige afsluiting Highway 1

Home > Langdurige afsluiting Highway 1

Langdurige afsluiting Highway 1

door | 31 maart 2017 | Nieuws

Door aardverschuivingen en overstromingen is de Pfeiffer Canyon Bridge in de regio Big Sur ingestort. Het kan een jaar duren voordat er een nieuwe brug is. Tussen Carmel/Monterey en San Simeon moet je daarom omrijden via het binnenland. Het is niet mogelijk om de hele Highway 1 te rijden tussen San Francisco en Los Angeles. De snelste en makkelijkste omrijdroute is via Highway 101 door het binnenland. Op de foto geeft het rode driehoekje de plek van de brug aan. De blauwe lijn is de omleiding. Je doet ongeveer 2,5 tot ruim 3 uur over de rit tussen Carmel/Monterey en San Simeon. Het is mogelijk om aan beide kanten van de brug te komen, maar bedenk dat dit veel tijd kost.

De snelste route is als volgt:

  • Volg (vanuit het noorden) Highway 1 tot Carmel/Monterey
  • Neem Highway 68 richting Salinas
  • Neem Highway 101 door het binnenland
  • Ga terug naar Highway 1 via Highway 46 (Paso Robles naar Cambria/San Simeon) of
  • Ga terug naar Highway 1 via Highway 41 (Atascadero naar Morro Bay)

Bron: Tioga Tours

Laatste Nieuws

Amerika staat in bloei

Amerika staat in bloei

De lente is weer in volle gang, de natuur staat in bloei en de kleuren zorgen voor een prachtig schouwspel. Laat je inspireren door de lente praal die Amerika heeft te bieden.

Leuke uitstapjes in de lente

Leuke uitstapjes in de lente

Warmere temperaturen en zonneschijn, het begin van de lente staat in het teken van lekker erop uit gaan. Daarom vind je hier de leukste uitstapjes in Amerika, in de lente.

Lentekriebels – jonge diertjes

Lentekriebels – jonge diertjes

Je weet dat de lente echt is begonnen als de eerste jonge diertjes verschijnen. Van schattige kleine bisons tot aan baby beertjes, in Amerika zijn de lentekriebels volop in gang.