Home > Come Find Bourbon in Kentucky!

Home > Come Find Bourbon in Kentucky!

Come Find Bourbon in Kentucky!

door | 28 augustus 2019 | Nieuws

Come Find Bourbon is een nieuwe samenwerking tussen de steden Covington, Frankfort en Bardstown in de staat Kentucky. Het antwoord op de vraag waar je heen moet als je alles van de Kentucky Bourbon Country wil ontdekken, is Come Find Bourbon! De drie steden vertellen het authentieke verhaal van de Kentucky Bourbon en bieden een pakket aan van gemakkelijke rijroutes met korte afstanden tussen de verschillende steden en stops. Deze stops zullen bestaan uit het bezoeken en ervaren van diverse bourbon distilleerderijen van oud tot nieuw. Daarnaast bestaan de stops ook uit interessante musea, vermakende winkelcentrums en charmante restaurants.

Het maakt niet uit of je een beginnende drinker bent of een echte kenner. Iedereen kan genieten van ‘s werelds grootste verzameling Kentucky-bourbons en ontdekken wat bourbon betekent voor Kentucky!

Lees meer op de website van www.comefindbourbon.com.
Onderstaand de aangeboden distilleerderijen van Come Find Bourbon in Covington, Frankfort en Bardstown.

Covington:
Boone Country Distilling Co., Neeley Family Distillery, The Old Pogue Distillery, New Riff Distilling en Second Sight Spirits en The B-Line, een unieke bourbon tour van Northern Kentucky.

Frankfort:
Buffalo Trace, Castle & Key, Four Roses, Glenn’s Creek Distillery, Three Boys Farm Distillery, Wild Turkey en Woodford Reserve.

Bardstown:
Bardstown Bourbon Company, Barton 1792, Heaven Hill, Lux Row, Preservation Distillery and Willett, Jim Beam, Limestone Branch en Maker’s Mark.

Laatste Nieuws

Culturele activiteiten

Culturele activiteiten

Wandel, ontdek, ervaar en bezoek culturele activiteiten in de Verenigde Staten. Bezoek oorlogsoverblijfselen, verdiep je in de cultuur van de Native Americans, of ervaar de Amerikaanse ruimtevaart.

Overwinteren in de Verenigde Staten

Overwinteren in de Verenigde Staten

In plaats van je over te geven aan de kou in deze wintermaanden, kan je er ook voor kiezen aan de kou te ontsnappen. Ervaar de 'magie van kerst' op een andere manier in het zuiden van de VS. In plaats van sneeuw, lekker met je tenen in het zand. Geen koude kerstmarkt,...