Home > Come Find Bourbon in Kentucky!

Home > Come Find Bourbon in Kentucky!

Come Find Bourbon in Kentucky!

door | 28 augustus 2019 | Nieuws

Come Find Bourbon is een nieuwe samenwerking tussen de steden Covington, Frankfort en Bardstown in de staat Kentucky. Het antwoord op de vraag waar je heen moet als je alles van de Kentucky Bourbon Country wil ontdekken, is Come Find Bourbon! De drie steden vertellen het authentieke verhaal van de Kentucky Bourbon en bieden een pakket aan van gemakkelijke rijroutes met korte afstanden tussen de verschillende steden en stops. Deze stops zullen bestaan uit het bezoeken en ervaren van diverse bourbon distilleerderijen van oud tot nieuw. Daarnaast bestaan de stops ook uit interessante musea, vermakende winkelcentrums en charmante restaurants.

Het maakt niet uit of je een beginnende drinker bent of een echte kenner. Iedereen kan genieten van ‘s werelds grootste verzameling Kentucky-bourbons en ontdekken wat bourbon betekent voor Kentucky!

Lees meer op de website van www.comefindbourbon.com.
Onderstaand de aangeboden distilleerderijen van Come Find Bourbon in Covington, Frankfort en Bardstown.

Covington:
Boone Country Distilling Co., Neeley Family Distillery, The Old Pogue Distillery, New Riff Distilling en Second Sight Spirits en The B-Line, een unieke bourbon tour van Northern Kentucky.

Frankfort:
Buffalo Trace, Castle & Key, Four Roses, Glenn’s Creek Distillery, Three Boys Farm Distillery, Wild Turkey en Woodford Reserve.

Bardstown:
Bardstown Bourbon Company, Barton 1792, Heaven Hill, Lux Row, Preservation Distillery and Willett, Jim Beam, Limestone Branch en Maker’s Mark.

Laatste Nieuws

Roadtrips door de nationale parken van West-Amerika

Roadtrips door de nationale parken van West-Amerika

In het westen van Amerika ben je omringd door natuur en door nationale parken en steden. Je kunt er diverse roadtrips maken, en prachtige routes te ontdekken. Baan je een weg door bossen, rijd langs de kust over de Pacific Coast Highway, en laat je meeslepen door de...

Mooie routes: te voet, per fiets en met de auto

Mooie routes: te voet, per fiets en met de auto

In het midden van de Verenigde Staten zijn vele manieren om de staten te verkennen. Of je nou te voet, per fiets of met de auto bent, er zijn diverse routes die voor iedereen geschikt zijn. Wandel langs historische wegen, fiets door de stad, langs meren en door...

5 nieuwe webinars van EURAM en Brand USA

5 nieuwe webinars van EURAM en Brand USA

EURAM en Brand USA slaan de handen ineen om maar liefst 5 boeiende webinars aan te bieden, vol met inspiratie en inzichten voor onvergetelijke rondreizen door de USA. Schrijf je snel in zodat jij straks jouw klanten kunt verrassen met een uitstekende kennis...