Home > Come Find Bourbon in Kentucky!

Home > Come Find Bourbon in Kentucky!

Come Find Bourbon in Kentucky!

door | 28 augustus 2019 | Nieuws

Come Find Bourbon is een nieuwe samenwerking tussen de steden Covington, Frankfort en Bardstown in de staat Kentucky. Het antwoord op de vraag waar je heen moet als je alles van de Kentucky Bourbon Country wil ontdekken, is Come Find Bourbon! De drie steden vertellen het authentieke verhaal van de Kentucky Bourbon en bieden een pakket aan van gemakkelijke rijroutes met korte afstanden tussen de verschillende steden en stops. Deze stops zullen bestaan uit het bezoeken en ervaren van diverse bourbon distilleerderijen van oud tot nieuw. Daarnaast bestaan de stops ook uit interessante musea, vermakende winkelcentrums en charmante restaurants.

Het maakt niet uit of je een beginnende drinker bent of een echte kenner. Iedereen kan genieten van ’s werelds grootste verzameling Kentucky-bourbons en ontdekken wat bourbon betekent voor Kentucky!

Lees meer op de website van www.comefindbourbon.com.
Onderstaand de aangeboden distilleerderijen van Come Find Bourbon in Covington, Frankfort en Bardstown.

Covington:
Boone Country Distilling Co., Neeley Family Distillery, The Old Pogue Distillery, New Riff Distilling en Second Sight Spirits en The B-Line, een unieke bourbon tour van Northern Kentucky.

Frankfort:
Buffalo Trace, Castle & Key, Four Roses, Glenn’s Creek Distillery, Three Boys Farm Distillery, Wild Turkey en Woodford Reserve.

Bardstown:
Bardstown Bourbon Company, Barton 1792, Heaven Hill, Lux Row, Preservation Distillery and Willett, Jim Beam, Limestone Branch en Maker’s Mark.

Laatste Nieuws

Vakantiebeurs 2023

Vakantiebeurs 2023

De Vakantiebeurs is terug! Na de laatste editie in 2020, is er in 2023 eindelijk weer een Vakantiebeurs. Ook tijdens deze editie van de Vakantiebeurs is er weer een USA Paviljoen. Hier kun jij je laten informeren en inspireren over alles wat wat de Verenigde Staten te...

USA-middag met speciale gasten uit Utah

USA-middag met speciale gasten uit Utah

Op vrijdagmiddag 14 oktober stonden verschillende Amerika-aanbieders voor je klaar om je alles over hun product te vertellen. Naast 6 touroperators verwelkomde wij een aantal speciale gasten uit Utah. Tijdens een hele informatieve en inspirerende middag...

Visit USA Roadshow 2023, it’s a wrap!

Visit USA Roadshow 2023, it’s a wrap!

Afgelopen woensdag en donderdag kwamen maar liefst 70 reisagenten naar Lelystad en Den Haag, voor een middag/avond vol informatie en inspiratie. Aviodrome was het decor voor de woensdag en op donderdag stonden we bij het Omniversum. Het waren twee als vanouds...