Home > Roadshows 2019 zijn groot succes!

Home > Roadshows 2019 zijn groot succes!

Roadshows 2019 zijn groot succes!

door | 20 september 2019 | Nieuws

Afgelopen week hebben de Visit USA Roadshows, in samenwerking met Brand USA, in Zwolle, Den Bosch en Rotterdam plaatsgevonden. Tijdens het evenement op 16, 17 en 18 september stonden er 23 leden van Visit USA met een stand op de drie Roadshow locaties. Maar liefst 135 Nederlandse reisagenten hebben de bijzondere locaties, geheel versierd in Amerikaans thema, bezocht en deelgenomen aan het avondprogramma.

Tijdens het programma werden de reisagenten via speeddates-sessie van tien minuten bijgepraat door de verschillende partijen en/of aanbieders over Amerika. Van auto- tot camperhuur, tot aan de bekende en minder bekende steden en staten van Amerika, tot verschillende airlines. Alles kwam de afgelopen drie dagen voorbij met als doel, de Nederlandse reisagent informeren en inspireren over het ‘andere Amerika’.

Veel Nederlanders keren na een bezoek aan Amerika terug voor een volgende rondreis. Waarschijnlijk omdat Amerika goed bevalt en omdat er nog zoveel is te ontdekken en te zien. Dit betekent dat dit type reiziger klaar is voor het ‘andere Amerika’ en waarover de partijen en/of aanbieders met een stand op de Roadshows, de reisagenten goed over konden informeren.

Het programma begon om 16:00 en eindigde om 20:30 met tussendoor een heerlijk buffet. Aan het einde van de avond stond er een prijsuitreiking op het programma met leuke gevulde goodiebags tot aan camperreizen, vluchten en hotelovernachtingen die werden weggegeven als hoofdprijs.

Kortom, de Roadshows 2019 waren een groot succes en hopelijk zien we iedereen volgend jaar weer terug!

 

Laatste Nieuws

Culturele activiteiten

Culturele activiteiten

Wandel, ontdek, ervaar en bezoek culturele activiteiten in de Verenigde Staten. Bezoek oorlogsoverblijfselen, verdiep je in de cultuur van de Native Americans, of ervaar de Amerikaanse ruimtevaart.

Overwinteren in de Verenigde Staten

Overwinteren in de Verenigde Staten

In plaats van je over te geven aan de kou in deze wintermaanden, kan je er ook voor kiezen aan de kou te ontsnappen. Ervaar de 'magie van kerst' op een andere manier in het zuiden van de VS. In plaats van sneeuw, lekker met je tenen in het zand. Geen koude kerstmarkt,...