Home > Bestemmingen

Bestemmingen

De Verenigde Staten is een uitermate populaire vakantiebestemming en vele toeristen keren er na een eerste bezoek terug. Dit alles dankzij de enorme veelzijdigheid van de bestemming qua natuur, cultuur, steden en bevolking. Keus te over in dit gigantische land: te veel voor één vakantie.

Staten

Staten

Wilt u graag op vakantie naar Amerika, maar u heeft geen idee welke staat voor u het meest geschikt is? Bekijk hier alle informatie over alle staten van Amerika.

Cities

Steden

Altijd al een citytrip naar Amerika willen maken, maar u heeft geen idee welke stad voor u het meest geschikt is? Bekijk hier alle informatie over de belangrijkste steden van Amerika.

disney

Spots

Amerika heeft u veel te bieden op het gebied van cultuur, themaparken en nationale parken. Bekijk hier alle informatie over de belangrijkste culturen, themaparken en nationale parken.

Bestemmingen in Amerika

De Verenigde Staten, officieel de Verenigde Staten van Amerika en kortweg de VS, zijn een federatie van 50 staten en het district Columbia, grotendeels in Noord-Amerika gelegen. De Verenigde Staten zijn het op twee na grootste land ter wereld qua bevolkingsomvang, na China en India; en tevens het op drie na grootste land qua oppervlakte, na Rusland, Canada en China. De VS grenst aan de noordkant aan Canada en aan de zuidkant aan Mexico en het Caribisch gebied. Washington DC is de hoofdstad en het politieke centrum, New York is de grootste stad en het economisch centrum.

De Verenigde Staten hebben een gevarieerd klimaat, van het tropisch regenwoud op Hawaï en de tropische savanne van Zuid-Florida (Everglades) tot subarctisch en toendraklimaat in Alaska. Het noordoosten van de Verenigde Staten heeft een vochtig, continentaal klimaat.De vlag van de Verenigde Staten, de Star-Spangled Banner of stars and stripes, bestaat uit 13 strepen en 50 sterren op een blauw vlak. De 13 strepen staan voor de oorspronkelijke 13 koloniën. De sterren staan voor de huidige 50 staten. Het wit in de vlag staat voor waarheid, het rood voor moed en het blauw voor gerechtigheid.

Utah

Op zoek naar reisinformatie over Utah in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Utah

Washington

Op zoek naar reisinformatie over Washington in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Washington

Californië

Op zoek naar reisinformatie over Californië in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Californië

Louisiana

Op zoek naar reisinformatie over Louisiana in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Louisiana

Illinois

Op zoek naar reisinformatie over Illinois in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Illinois

South Dakota

Op zoek naar reisinformatie over South Dakota in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek South Dakota

Pennsylvania

Op zoek naar reisinformatie over Pennsylvania in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Pennsylvania

Delaware

Op zoek naar reisinformatie over Delaware in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Delaware

Florida

Op zoek naar reisinformatie over Florida in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Florida

Texas

Op zoek naar reisinformatie over Texas in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Texas

Kentucky

Op zoek naar reisinformatie over Kentucky in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Kentucky

Tennessee

Op zoek naar reisinformatie over Tennessee in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Tennessee

Mississippi

Op zoek naar reisinformatie over Mississippi in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Mississippi

Connecticut

Op zoek naar reisinformatie over Connecticut in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Connecticut

Maine

Op zoek naar reisinformatie over Maine in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Maine

New Hampshire

Op zoek naar reisinformatie over New Hampshire in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek New Hampshire

Massachusetts

Op zoek naar reisinformatie over Massachusetts in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Massachusetts

Rhode Island

Op zoek naar reisinformatie over Rhode Island in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Rhode Island

Vermont

Op zoek naar reisinformatie over Vermont in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Vermont

Maryland

Op zoek naar reisinformatie over Maryland in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Maryland

New Jersey

Op zoek naar reisinformatie over New Jersey in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek New Jersey

New York

Op zoek naar reisinformatie over New York in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek New York

Pennsylvania

Op zoek naar reisinformatie over Pennsylvania in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Pennsylvania

Washington DC

Op zoek naar reisinformatie over Washington DC in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Washington DC

Alabama

Op zoek naar reisinformatie over Alabama in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Alabama

Arkansas

Op zoek naar reisinformatie over Arkansas in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Arkansas

Georgia

Op zoek naar reisinformatie over Georgia in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Georgia

North Carolina

Op zoek naar reisinformatie over North Carolina in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek North Carolina

South Carolina

Op zoek naar reisinformatie over South Carolina in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek South Carolina

Tennessee

Op zoek naar reisinformatie over Tennessee in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Tennessee

Virginia

Op zoek naar reisinformatie over Virginia in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Virginia

West Virginia

Op zoek naar reisinformatie over West Virginia in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek West Virginia

Indiana

Op zoek naar reisinformatie over Indiana in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Indiana

Iowa

Op zoek naar reisinformatie over Iowa in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Iowa

Michigan

Op zoek naar reisinformatie over Michigan in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Michigan

Minnesota

Op zoek naar reisinformatie over Minnesota in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Minnesota

Missouri

Op zoek naar reisinformatie over Missouri in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Missouri

Ohio

Op zoek naar reisinformatie over Ohio in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Ohio

Wisconsin

Op zoek naar reisinformatie over Wisconsin in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Wisconsin

Kansas

Op zoek naar reisinformatie over Kansas in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Kansas

Nebraska

Op zoek naar reisinformatie over Nebraska in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Nebraska

North Dakota

Op zoek naar reisinformatie over North Dakota in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek North Dakota

Arizona

Op zoek naar reisinformatie over Arizona in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Arizona

New Mexico

Op zoek naar reisinformatie over New Mexico in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek New Mexico

Oklahoma

Op zoek naar reisinformatie over Oklahoma in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Oklahoma

Colorado

Op zoek naar reisinformatie over Colorado in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Colorado

Idaho

Op zoek naar reisinformatie over Idaho in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Idaho

Nevada

Op zoek naar reisinformatie over Nevada in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Nevada

Montana

Op zoek naar reisinformatie over Montana in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Montana

Wyoming

Op zoek naar reisinformatie over Wyoming in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Wyoming

Alaska

Op zoek naar reisinformatie over Alaska in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Alaska

Hawaï

Op zoek naar reisinformatie over Hawaï in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Hawaï

Oregon

Op zoek naar reisinformatie over Oregon in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Oregon

Washington

Op zoek naar reisinformatie over Washington in de Verenigde Staten? Ontdek alle highlights en bezienswaardigheden en ga op avontuur door deze prachtige staat.

Ontdek Washington