Home > Projecten > BuroSix

BuroSix

Buro Six

In 1987 richtte Six van Leeuwen het bedrijf BuroSix op. What’s in a name? Nou, alles wat je moet weten dus! 

BuroSix begon als traditioneel PR bureau dat zich voornamelijk bezighield met de interne en externe communicatie van bedrijven. Ondersteuning bij fusies, huisstijl ontwikkelingen en het ontwikkelen van incentives. In de loop der jaren ontstond er een zijtak voor de toerismebranche. Daarin lag de focus op de reiswereld met bestemmingen, toerismebureaus en accommodaties als klanten. 

Door de jaren heen is BuroSix getransformeerd tot hét creatieve bureau dat gevoel en missie omzet tot een aansprekend bericht dat de ontvanger bereikt. Die berichten worden tegenwoordig voornamelijk digitaal en online verstuurd, maar ook offline kennen wij nog steeds de weg. Dus of het nu een bericht is in de vorm van social media content, (traditionele) PR, een flitsende marketingcampagne in samenwerking met influencers, vertegenwoordiging op een beurs of evenement, of woordvoering in tijden van crisis, wij zorgen ervoor dat het bericht aankomt. Dit doen we hoofdzakelijk, maar niet uitsluitend, voor toeristische bestemmingen als Travel Oregon, Travel Portland en Philadelphia CVB.

Wij bieden een totaalpakket: van advies tot uitvoering zorgen wij ervoor dat alles geregeld is. Altijd. Je werkt nauw samen met ons team van ervaren en een tikkeltje eigenwijze specialisten. We houden de lijnen graag kort. Daar worden we zelf blij van en we denken dat voor jou hetzelfde geldt. Zo houd je genoeg tijd over voor andere belangrijke zaken en zorgen wij er intussen voor dat je boodschap wordt bezorgd bij de ontvanger.

Click here for English