Home > Projecten

Projecten

Hey!USA

Hey!USA

Bij Hey!USA stroomt Amerika door onze aderen. Van New York liefhebbers tot Vegas fans en van roadtrippers tot citytrippers. Wij inspireren honderduizenden USA-fans via onze Hallo! reisgidsen, magazines, podcast, apps, website en social media.

Air Canada

Air Canada

Air Canada is de nationale luchtvaartmaatschappij van Canada, Wij bieden gemakkelijke verbindingen via Canada aan naar 46 bestemmingen in de VS met in totaal 91 routes.

AmerikaNu.nl

AmerikaNu.nl

AmerikaNu.nl is gespecialiseerd in het verzorgen van individuele maatwerkreizen naar Amerika en Canada.

Arizona Office of Tourism

Arizona Office of Tourism

In veel opzichten wordt de schoonheid van Arizona belichaamd door het beroemdste natuurlijke monument, de Grand Canyon. Maar de Grand Canyon State is veel meer dan de Grand Canyon zelf.

Auto Europe

Auto Europe

Auto Europe biedt de beste service en het grootste aanbod huurauto’s in Amerika. De goedkoopste deals voor autoverhuur in de VS boek je online via Auto Europe.

Autoshuren.nl

Autoshuren.nl

Met bijna 2.000 autoverhuur locaties wereldwijd biedt Autoshuren.nl je een netwerk aan van betrouwbare verhuurlocaties op populaire reisbestemmingen wereldwijd.

Brand USA

Brand USA

Brand USA is de officiële marketingorganisatie voor de Verenigde Staten.

BuroSix

BuroSix

In 1987 richtte Six van Leeuwen het bedrijf BuroSix op. What’s in a name? Nou, alles wat je moet weten dus!

Capital Region USA

Capital Region USA

Een authentieke Amerikaanse vakantie wacht op u in Capital Region USA. De thuisbasis van Washington, DC, Maryland en Virginia, waar geschiedenis en natuurlijke schoonheid in overvloed aanwezig zijn.

Condor

Condor

Condor, Duitslands populairste leisure airline, vliegt o.a. rechtstreeks vanuit Frankfurt (of vanuit Amsterdam met een overstap) naar 17 bestemmingen in Noord-Amerika.

Cruise America

Cruise America

Cruise America RV Rentals & Sales is de grootste camperverhuurder in Noord-Amerika en bezit over 45 internationale verhuurlocaties.

De Jong Intra Vakanties

De Jong Intra Vakanties

De Jong Intra biedt alle mogelijkheden om een droomreis van noord naar zuid, van oost naar west, individueel of in een groep te maken.

Delta Air Lines

Delta Air Lines

Delta streeft naar een reiservaring van wereldklasse op ruim 4.000 dagelijkse vluchten naar meer dan 280 bestemmingen op zes continenten.

Discover New England

Discover New England

De New England regio is vol van geschiedenis en cultuur en beschikt over levendige hedendaagse steden en dorpen, evenals legendarische openluchtrecreatiemogelijkheden in alle vier de seizoenen.

Doets Reizen

Doets Reizen

Doets Reizen is sinds 1981 een gespecialiseerde reisorganisatie voor individuele vakanties naar de USA, Canada en IJsland, Zweden, Noorwegen en Finland. Altijd op de eerste rij, Very VIP!

El Monte RV

El Monte RV

El Monte is gespecialiseerd in camper reizen naar de USA, en biedt campers aan die beschikbaar zijn voor 4 – 7 personen.

Experience Kissimmee

Experience Kissimmee

Goed bestede tijd is van onschatbare waarde, en een uitje in Kissimmee biedt de vrijheid om te doen wat je maar wilt. Alleen in Kissimmee.