Home > Safe Travels

Safe Travels

Wij, Visit USA en al haar leden zoals gerenomeerde luchtvaartmaatschappijen, touroperators en bestemmingen, staan voor u klaar om uw reis zo onbezorgd mogelijk te laten zijn. Ons advies? Boek bij een betrouwbare partij die lid is van Visit USA.

In deze tijd is goede en betrouwbare informatie belangrijker dan ooit. Zo zijn er tegenwoordig bepaalde zaken van belang waar u rekening mee moet houden als u op reis gaat. Visit USA heeft daarom alle belangrijke informatie en handige links verzameld, zodat u zich goed kunt voorbereiden op uw vakantie naar de Verenigde Staten. Op deze manier kunt u met een gerust en veilig gevoel op reis gaan. Heeft u nog specifieke vragen of mist u informatie? Neem dan contact met ons op!

Indien u naar de Verenigde Staten reist dient u in het bezit te zijn van:

  • Een geldig paspoort.
  • Een geldige ESTA (kost USD 21 per persoon).
    LET OP: Het is verplicht om tijdens het aanvraag process van een ESTA een foto te maken (of te uploaden) van de fotopagina van uw paspoort. De foto moet een jpeg formaat hebben.    

Voor meer informatie over de grensdocumenten verwijzen wij u graag naar: https://visitusa.nl/reistips/grensdocumenten/

LET OP: Vanaf 12 mei 2023 wordt voor alle internationale reizigers de vaccinatieplicht voor de VS opgeheven.

Op de residentie van de Amerikaanse ambassadeur werd met de Nederlandse reisbranche stilgestaan bij het goede nieuws dat op 8 november 2021 de grenzen weer open zijn gegaan.

OVERIG NIEUWS