Home > Reistips > Transport

Transport

Om jouw reis naar Amerika te kunnen beginnen kan je gebruik maken van verschillende transportmogelijkheden. Wanneer je naar Amerika wilt reizen moet je eerst een luchtvaart maken. Dit kan met een directe vlucht, een stopover of een korte tussenstop.

Als je eenmaal in Amerika bent aangekomen, heb je misschien wel zin in een rondreis. Rij met je huurauto of camper over de beroemde route 66, geniet van spectaculaire uitzichten over de Grote Oceaan vanaf de befaamde kustweg highway 1 of maak een muzikale reis door de Mississippi Delta via de blues highway 61. Ook kan je in Amerika hotels in alle soorten, maten en prijzen vinden. 

Hieronder vind je een overzicht van verschillende transportmogelijkheden en overnachtingen  die aangeboden worden door onze members. Klik op de members voor meer informatie. Wil je al je vervoersmiddelen en overnachtingen in één pakket? Kijk dan bij de Pakketreizen.

Laatste Nieuws

Amerika staat in bloei

Amerika staat in bloei

De lente is weer in volle gang, de natuur staat in bloei en de kleuren zorgen voor een prachtig schouwspel. Laat je inspireren door de lente praal die Amerika heeft te bieden.

Leuke uitstapjes in de lente

Leuke uitstapjes in de lente

Warmere temperaturen en zonneschijn, het begin van de lente staat in het teken van lekker erop uit gaan. Daarom vind je hier de leukste uitstapjes in Amerika, in de lente.

Lentekriebels – jonge diertjes

Lentekriebels – jonge diertjes

Je weet dat de lente echt is begonnen als de eerste jonge diertjes verschijnen. Van schattige kleine bisons tot aan baby beertjes, in Amerika zijn de lentekriebels volop in gang.