Home > USA-middag met speciale gasten uit Utah

Home > USA-middag met speciale gasten uit Utah

USA-middag met speciale gasten uit Utah

door | 16 oktober 2022 | Nieuws, Trade Nieuws

Op vrijdagmiddag 14 oktober stonden verschillende Amerika-aanbieders voor je klaar om je alles over hun product te vertellen. Naast 6 touroperators verwelkomde wij een aantal speciale gasten uit Utah. Tijdens een hele informatieve en inspirerende middag hebben zij alle ins and outs over deze prachtige staat gedeeld met de aanwezigen.

Deze dag voor reisagenten begon met een lunch, en werd vervolgd met speeddate-sessies met alle B2B partners en Utah-kenners. Na afloop was er een borrel.

Utah – de Mighty Five

De nationale parken van Utah behoren tot de belangrijkste bezienswaardigheden in Zuidwest-Amerika. Nergens anders op aarde vind je vijf adembenemende nationale parken zo dicht bij elkaar. Deze nationale parken zijn Arches, Bryce Canyon, Capitol Reef, Canyonlands en Zion. Samen worden ze ook wel de Mighty Five genoemd. Met Salt Lake City als hoofdstad en belangrijke aanvlieghaven en de gezellige plaats Moab als hub van outdooractiviteiten, raak je in Utah niet uitgekeken.

Deelnemers

De speciale gasten van deze speeddate middag waren onze partners uit de staat Utah. Onder andere The Greater Zion Area, Bryce Canyon Country, Discover Moab en Visit Salt Lake waren aanwezig. Naast de Utah experts kon je spreken met verschillende touroperators. EURAM, Fly to the West, Special Traffic, Travel Trend & UStravel.nl waren alle vijf aanwezig op deze reisagenten middag.

Impressie van de dag

Laatste Nieuws

Amerika staat in bloei

Amerika staat in bloei

De lente is weer in volle gang, de natuur staat in bloei en de kleuren zorgen voor een prachtig schouwspel. Laat je inspireren door de lente praal die Amerika heeft te bieden.

Leuke uitstapjes in de lente

Leuke uitstapjes in de lente

Warmere temperaturen en zonneschijn, het begin van de lente staat in het teken van lekker erop uit gaan. Daarom vind je hier de leukste uitstapjes in Amerika, in de lente.

Lentekriebels – jonge diertjes

Lentekriebels – jonge diertjes

Je weet dat de lente echt is begonnen als de eerste jonge diertjes verschijnen. Van schattige kleine bisons tot aan baby beertjes, in Amerika zijn de lentekriebels volop in gang.