Home > USA-middag met speciale gasten uit Utah

Home > USA-middag met speciale gasten uit Utah

USA-middag met speciale gasten uit Utah

door | 16 oktober 2022 | Nieuws, Trade Nieuws | 0 Reacties

Op vrijdagmiddag 14 oktober stonden verschillende Amerika-aanbieders voor je klaar om je alles over hun product te vertellen. Naast 6 touroperators verwelkomde wij een aantal speciale gasten uit Utah. Tijdens een hele informatieve en inspirerende middag hebben zij alle ins and outs over deze prachtige staat gedeeld met de aanwezigen.

Deze dag voor reisagenten begon met een lunch, en werd vervolgd met speeddate-sessies met alle B2B partners en Utah-kenners. Na afloop was er een borrel.

Utah – de Mighty Five

De nationale parken van Utah behoren tot de belangrijkste bezienswaardigheden in Zuidwest-Amerika. Nergens anders op aarde vind je vijf adembenemende nationale parken zo dicht bij elkaar. Deze nationale parken zijn Arches, Bryce Canyon, Capitol Reef, Canyonlands en Zion. Samen worden ze ook wel de Mighty Five genoemd. Met Salt Lake City als hoofdstad en belangrijke aanvlieghaven en de gezellige plaats Moab als hub van outdooractiviteiten, raak je in Utah niet uitgekeken.

Deelnemers

De speciale gasten van deze speeddate middag waren onze partners uit de staat Utah. Onder andere The Greater Zion Area, Bryce Canyon Country, Discover Moab en Visit Salt Lake waren aanwezig. Naast de Utah experts kon je spreken met verschillende touroperators. EURAM, Fly to the West, Special Traffic, Travel Trend & UStravel.nl waren alle vijf aanwezig op deze reisagenten middag.

Impressie van de dag

Laatste Nieuws

Vakantiebeurs 2023

Vakantiebeurs 2023

De Vakantiebeurs is terug! Na de laatste editie in 2020, is er in 2023 eindelijk weer een Vakantiebeurs. Ook tijdens deze editie van de Vakantiebeurs is er weer een USA Paviljoen. Hier kun jij je laten informeren en inspireren over alles wat wat de Verenigde Staten te...

Visit USA Roadshow 2023, it’s a wrap!

Visit USA Roadshow 2023, it’s a wrap!

Afgelopen woensdag en donderdag kwamen maar liefst 70 reisagenten naar Lelystad en Den Haag, voor een middag/avond vol informatie en inspiratie. Aviodrome was het decor voor de woensdag en op donderdag stonden we bij het Omniversum. Het waren twee als vanouds...