Home > Vakantiebeurs 2023

Home > Vakantiebeurs 2023

Vakantiebeurs 2023

door | 2 december 2022 | Nieuws, Trade Nieuws | 0 Reacties

De Vakantiebeurs is terug! Na de laatste editie in 2020, is er in 2023 eindelijk weer een Vakantiebeurs. Ook tijdens deze editie van de Vakantiebeurs is er weer een USA Paviljoen. Hier kun jij je laten informeren en inspireren over alles wat wat de Verenigde Staten te bieden heeft als vakantieland. Vereniging Visit USA maak zelf ook een deel uit van het USA paviljoen, en samen met alle andere deelnemers zijn we er om al jouw Amerika vragen te beantwoorden.

USA Paviljoen

Altijd al een keer op vakantie willen gaan naar de Verenigde Staten, maar geen idee welke staten je leuk lijken voor een vakantie? Gelukkig zijn er genoeg bestemmingen aanwezig om je te laten inspireren. Van Oregon tot Texas en van Kentucky en Tennessee tot Florida. Alles komt aan bod in het USA paviljoen.

Nog nooit op rondreis geweest met een camper, maar altijd al eens die sfeer willen proeven? In het paviljoen staan twee campers waar je in mag en die je kan bekijken. Camperverhuurders Travelhome en Worldwide Campers helpen jou graag bij het samenstellen van een camper offerte. Ga jij liever per huurauto van stad naar stad, loop dan eens langs bij autoverhuurder Alamo.nl. Hier profiteer je van een leuke beurskorting!

Ben je er al helemaal uit waar in de Verenigde Staten je naar toe wilt, en op welke manier je wilt reizen? Ga het gesprek aan met de verschillende touroperators en ze helpen jou graag om van die droom een concreet reisplan te maken. Verspreid over het paviljoen vind je AmerikaNu.nl, GoAmerika, Le Beau Reizen en UStravel.

Daarnaast hebben ook Brand USA en ESTA een stand in het paviljoen. Als kers op de taart is er nog een USA Experience plein en theater waar de hele dag door van alles te beleven valt. 

Zien we jou daar?

Je vind het USA paviljoen vlak bij de ingang van Hal 11 en naast het Amerika terras. Kijk, beleef en proef zelf de Amerikaanse sfeer. Vakantiebeurs is van 12 tot en met 15 januari 2023 in Jaarbeurs, Utrecht. Heb je nog geen ticket gekocht? Boek via onderstaande knop en betaal €13 voor jouw ticket. Dit ticket is geldig op één dag naar keuze. (Ter info: een doordeweeks ticket kost €14 en een weekend ticket €15).

Laatste Nieuws

USA-middag met speciale gasten uit Utah

USA-middag met speciale gasten uit Utah

Op vrijdagmiddag 14 oktober stonden verschillende Amerika-aanbieders voor je klaar om je alles over hun product te vertellen. Naast 6 touroperators verwelkomde wij een aantal speciale gasten uit Utah. Tijdens een hele informatieve en inspirerende middag...

De video van New York State

De video van New York State

Bekijk de inspirerende video over de staat New York! Wist je dat de staat New York, behalve The Big Apple, nog veel meer te bieden heeft? Bekijk de inspirerende video van Wine, Water and Wonders of New York State en ontdek het allemaal in vogelvlucht. De video neemt...