Home > Vakantiebeurs 2023

Home > Vakantiebeurs 2023

Vakantiebeurs 2023

door | 2 december 2022 | Nieuws, Trade Nieuws

De Vakantiebeurs is terug! Na de laatste editie in 2020, is er in 2023 eindelijk weer een Vakantiebeurs. Ook tijdens deze editie van de Vakantiebeurs is er weer een USA Paviljoen. Hier kun jij je laten informeren en inspireren over alles wat wat de Verenigde Staten te bieden heeft als vakantieland. Vereniging Visit USA maak zelf ook een deel uit van het USA paviljoen, en samen met alle andere deelnemers zijn we er om al jouw Amerika vragen te beantwoorden.

USA Paviljoen

Altijd al een keer op vakantie willen gaan naar de Verenigde Staten, maar geen idee welke staten je leuk lijken voor een vakantie? Gelukkig zijn er genoeg bestemmingen aanwezig om je te laten inspireren. Van Oregon tot Texas en van Kentucky en Tennessee tot Florida. Alles komt aan bod in het USA paviljoen.

Nog nooit op rondreis geweest met een camper, maar altijd al eens die sfeer willen proeven? In het paviljoen staan twee campers waar je in mag en die je kan bekijken. Camperverhuurders Travelhome en Worldwide Campers helpen jou graag bij het samenstellen van een camper offerte. Ga jij liever per huurauto van stad naar stad, loop dan eens langs bij autoverhuurder Alamo.nl. Hier profiteer je van een leuke beurskorting!

Ben je er al helemaal uit waar in de Verenigde Staten je naar toe wilt, en op welke manier je wilt reizen? Ga het gesprek aan met de verschillende touroperators en ze helpen jou graag om van die droom een concreet reisplan te maken. Verspreid over het paviljoen vind je AmerikaNu.nl, GoAmerika, Le Beau Reizen en UStravel.

Daarnaast hebben ook Brand USA en ESTA een stand in het paviljoen. Als kers op de taart is er nog een USA Experience plein en theater waar de hele dag door van alles te beleven valt. 

Zien we jou daar?

Je vind het USA paviljoen vlak bij de ingang van Hal 11 en naast het Amerika terras. Kijk, beleef en proef zelf de Amerikaanse sfeer. Vakantiebeurs is van 12 tot en met 15 januari 2023 in Jaarbeurs, Utrecht. Heb je nog geen ticket gekocht? Boek via onderstaande knop en betaal €13 voor jouw ticket. Dit ticket is geldig op één dag naar keuze. (Ter info: een doordeweeks ticket kost €14 en een weekend ticket €15).

Laatste Nieuws

Welke dieren houden zich schuil in en rondom de Amerikaanse wateren?

Welke dieren houden zich schuil in en rondom de Amerikaanse wateren?

De Verenigde Staten grenst aan verschillende zeeën en oceanen, waar je prachtige zeedieren, zoals walvissen en dolfijnen kunt spotten. Op de grens tussen land en zee, in het zuiden van het land, vind je de mangrove gebieden. Hier houden de alligators zich schuil en...

Onverwachte wilde dieren, vogelspotten en wildlife centers

Onverwachte wilde dieren, vogelspotten en wildlife centers

Naast de overweldigende natuur zijn er nog een hoop andere diersoorten die je kunt tegenkomen tijdens een rondreis in de Verenigde Staten. Er zijn honderden verschillende vogelsoorten te spotten, en daarnaast ook wilde dieren die je slechts in een aantal staten...