Home > Beleef een onvergetelijke en onbezorgde rondreis door de Verenigde Staten

Home > Beleef een onvergetelijke en onbezorgde rondreis door de Verenigde Staten

Beleef een onvergetelijke en onbezorgde rondreis door de Verenigde Staten

door | 9 januari 2023 | Nieuws | 0 Reacties

Uw reiskriebels veranderen in reisplannen? Bij Little America helpen we u bij het plannen van uw individuele rondreis door de Verenigde Staten! Samen ontwerpen we een unieke reis door Amerika die helemaal aansluit op uw wensen. Wilt u overnachten in een wilderness lodge met een fenomenaal uitzicht op Zion National Park? Kiest u voor een boetiek bed & breakfast in hartje San Francisco? Of staat een verblijf in een cottage aan de kust van Oregon op uw verlanglijstje? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Tijdens uw rondreis door het westen van de Verenigde Staten rijdt u met uw huurauto naar uw volgende kleinschalige accommodatie. Altijd in een rustig tempo, want u heeft tenslotte vakantie. Bij aankomst staat uw host al klaar met een glimlach en een kopje koffie. U overnacht op unieke plekken, ver weg van de massa en vaak dicht bij de natuur. Maak kennis met de Verenigde Staten door de ogen van de locals en profiteer van de kennis die ze u te bieden hebben. Daar kan geen reisgids tegenop!

Selecteer samen met uw reisspecialist activiteiten die passen bij uw interesses. Zo bent u zeker van een authentieke en persoonlijke ervaring tijdens uw reis door Amerika. Maak bijvoorbeeld een kajaktocht in Monterey Bay om walvissen, dolfijnen, zeeleeuwen en otters te spotten. Of wat dacht u van een tour door een spectaculaire ‘slot canyon’ onder begeleiding van een Navajo gids?

Beleef een rondreis vol unieke ervaringen, ver weg van de massa, waarin u kennis maakt met het echte westen van de Verenigde Staten. Ontdek de adembenemende natuur, ontmoet de vriendelijke locals en verblijf op onvergetelijke plekken.

Ook voor uw vertrek hoeft u zich nergens druk om te maken. De organisatie van uw reis nemen wij u volledig uit handen, zodat u enkel uw koffer hoeft in te pakken en te genieten. Goed advies, totale ontzorging en een reis op maat, dat is rondreizen met Little America.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? We staan op de Vakantiebeurs van 12 tot en met 15 januari, in de Jaarbeurs in Utrecht. Kom langs bij de Little America stand (A034 in hal 11) en stel onze reisexperts al uw vragen!

Laatste Nieuws

Vakantiebeurs 2023

Vakantiebeurs 2023

De Vakantiebeurs is terug! Na de laatste editie in 2020, is er in 2023 eindelijk weer een Vakantiebeurs. Ook tijdens deze editie van de Vakantiebeurs is er weer een USA Paviljoen. Hier kun jij je laten informeren en inspireren over alles wat wat de Verenigde Staten te...

USA-middag met speciale gasten uit Utah

USA-middag met speciale gasten uit Utah

Op vrijdagmiddag 14 oktober stonden verschillende Amerika-aanbieders voor je klaar om je alles over hun product te vertellen. Naast 6 touroperators verwelkomde wij een aantal speciale gasten uit Utah. Tijdens een hele informatieve en inspirerende middag...

De video van New York State

De video van New York State

Bekijk de inspirerende video over de staat New York! Wist je dat de staat New York, behalve The Big Apple, nog veel meer te bieden heeft? Bekijk de inspirerende video van Wine, Water and Wonders of New York State en ontdek het allemaal in vogelvlucht. De video neemt...