Home > Beleef een onvergetelijke en onbezorgde rondreis door de Verenigde Staten

Home > Beleef een onvergetelijke en onbezorgde rondreis door de Verenigde Staten

Beleef een onvergetelijke en onbezorgde rondreis door de VS

door | 9 januari 2023 | Nieuws

Uw reiskriebels veranderen in reisplannen? Bij Little America helpen we u bij het plannen van uw individuele rondreis door de Verenigde Staten! Samen ontwerpen we een unieke reis door Amerika die helemaal aansluit op uw wensen. Wilt u overnachten in een wilderness lodge met een fenomenaal uitzicht op Zion National Park? Kiest u voor een boetiek bed & breakfast in hartje San Francisco? Of staat een verblijf in een cottage aan de kust van Oregon op uw verlanglijstje? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Tijdens uw rondreis door het westen van de Verenigde Staten rijdt u met uw huurauto naar uw volgende kleinschalige accommodatie. Altijd in een rustig tempo, want u heeft tenslotte vakantie. Bij aankomst staat uw host al klaar met een glimlach en een kopje koffie. U overnacht op unieke plekken, ver weg van de massa en vaak dicht bij de natuur. Maak kennis met de Verenigde Staten door de ogen van de locals en profiteer van de kennis die ze u te bieden hebben. Daar kan geen reisgids tegenop!

Selecteer samen met uw reisspecialist activiteiten die passen bij uw interesses. Zo bent u zeker van een authentieke en persoonlijke ervaring tijdens uw reis door Amerika. Maak bijvoorbeeld een kajaktocht in Monterey Bay om walvissen, dolfijnen, zeeleeuwen en otters te spotten. Of wat dacht u van een tour door een spectaculaire ‘slot canyon’ onder begeleiding van een Navajo gids?

Beleef een rondreis vol unieke ervaringen, ver weg van de massa, waarin u kennis maakt met het echte westen van de Verenigde Staten. Ontdek de adembenemende natuur, ontmoet de vriendelijke locals en verblijf op onvergetelijke plekken.

Ook voor uw vertrek hoeft u zich nergens druk om te maken. De organisatie van uw reis nemen wij u volledig uit handen, zodat u enkel uw koffer hoeft in te pakken en te genieten. Goed advies, totale ontzorging en een reis op maat, dat is rondreizen met Little America.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? We staan op de Vakantiebeurs van 12 tot en met 15 januari, in de Jaarbeurs in Utrecht. Kom langs bij de Little America stand (A034 in hal 11) en stel onze reisexperts al uw vragen!

Laatste Nieuws

Roadtrips door de nationale parken van West-Amerika

Roadtrips door de nationale parken van West-Amerika

In het westen van Amerika ben je omringd door natuur en door nationale parken en steden. Je kunt er diverse roadtrips maken, en prachtige routes te ontdekken. Baan je een weg door bossen, rijd langs de kust over de Pacific Coast Highway, en laat je meeslepen door de...

Mooie routes: te voet, per fiets en met de auto

Mooie routes: te voet, per fiets en met de auto

In het midden van de Verenigde Staten zijn vele manieren om de staten te verkennen. Of je nou te voet, per fiets of met de auto bent, er zijn diverse routes die voor iedereen geschikt zijn. Wandel langs historische wegen, fiets door de stad, langs meren en door...

5 nieuwe webinars van EURAM en Brand USA

5 nieuwe webinars van EURAM en Brand USA

EURAM en Brand USA slaan de handen ineen om maar liefst 5 boeiende webinars aan te bieden, vol met inspiratie en inzichten voor onvergetelijke rondreizen door de USA. Schrijf je snel in zodat jij straks jouw klanten kunt verrassen met een uitstekende kennis...