Home > Een uitdagende marketing stage

Home > Een uitdagende marketing stage

Een uitdagende marketing stage

door | 21 februari 2023 | Nieuws

Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende marketing stage en heb jij affiniteit met de Verenigde Staten? Dan vertellen we jou graag meer over onze stageplek!

Na drie coronajaren reizen Nederlanders weer volop naar de Verenigde Staten en daarom hebben wij diverse evenementen en campagnes op de planning voor komend jaar. Ter versterking van ons marketing team zoeken wij een enthousiaste stagiair die ons zal ondersteunen bij de diverse projecten en dagelijkse activiteiten. Tijdens deze stage met je kennis met diverse marketing tools en marketing programma’s. Daarnaast ondervind je hoe het reilt en zeilt bij een vereniging. Een leerzame en all-round marketing stage.

Wat is Vereniging Visit USA Nederland?

Als vereniging hebben wij één belangrijk doel, en dat is het promoten van reizen naar de Verenigde Staten. Dit doen wij niet alleen, maar samen met onze 55 leden. Dit zijn o.a. transportbedrijven (auto- en camperhuur), maar ook Nederlandse touroperators die Noord Amerika aanbieden als bestemming. Het overgrote deel van de leden zijn de vertegenwoordigers van de diverse Amerikaanse staten en regio’s, denk hierbij aan een Visit Denver, Travel Utah of Discover New England.

Wist je dat de Verenigde Staten voor veel Nederlanders de populairste ver weg bestemming is? Daarom is onze website www.visitusa.nl, die fungeert als het startpunt voor jouw reis naar de Verenigde Staten, ook zo belangrijk. Er is informatie te vinden over elke staat, maar ook over de inreisrichtlijnen en diverse reistips. Naast onze website zijn wij actief op social media, waar wij mensen inspireren over de oneindige mogelijkheden van de Verenigde Staten.

Wat zijn jouw werkzaamheden tijdens deze marketing stage?

► Bijhouden van onze social media accounts (Facebook & Instagram)
► Bijhouden van de binnenkomende aanvragen in de mailbox of telefonisch
► Contact onderhouden met onze Amerikaanse en Nederlandse leden
► Ondersteunen bij het organiseren van diverse evenementen en campagnes
► Voorbereiden van de bestuursvergaderingen

Wat bieden wij?

► Gezellige sfeer; een informele en internationale werkomgeving
► Persoonlijke begeleiding
► De ruimte om aan je schoolopdracht te werken
► Een goed bereikbare locatie met het OV (Maarssen, vlakbij Utrecht)
► Dagelijkse (verse) lunch
► Stagevergoeding

Wat verwachten wij van jou?

► Je hebt passie en affiniteit met social media (marketing)
► Je bent zelfstandig, assertief en flexibel
► Je bent communicatief vaardig in zowel Nederlands als Engels
► Je bent bezig met een MBO of HBO opleiding toerisme, communicatie of marketing
► Je bent ten minste 24 – 32 uur per week beschikbaar

Kom jij ons leuke team versterken? Stuur jouw CV en motivatie naar center@visitusa.nl.

Ook voor vragen over de vereniging, of over deze vacature zijn wij per mail te bereiken. Bellen kan ook op werkdagen tussen 9:00 en 17:30 op +31-30 677 1990.

Laatste Nieuws

Amerika staat in bloei

Amerika staat in bloei

De lente is weer in volle gang, de natuur staat in bloei en de kleuren zorgen voor een prachtig schouwspel. Laat je inspireren door de lente praal die Amerika heeft te bieden.

Leuke uitstapjes in de lente

Leuke uitstapjes in de lente

Warmere temperaturen en zonneschijn, het begin van de lente staat in het teken van lekker erop uit gaan. Daarom vind je hier de leukste uitstapjes in Amerika, in de lente.

Lentekriebels – jonge diertjes

Lentekriebels – jonge diertjes

Je weet dat de lente echt is begonnen als de eerste jonge diertjes verschijnen. Van schattige kleine bisons tot aan baby beertjes, in Amerika zijn de lentekriebels volop in gang.