Home > Projecten > Philadelphia CVB

Philadelphia CVB

Arizona

Philadelphia is een stad in de Amerikaanse staat Pennsylvania, gelegen aan de oostkant van het land. De stad is de zesde stad van het land en het is de plek waar op 4 juli 1776 de Onafhankelijkheidsverklaring werd ondertekend. ‘Philly’, zoals de bijnaam van de stad luidt, is een perfecte mix van geschiedenis en het charmante van een kleine stad maar ook het grootse dat bij het beeld van een Amerikaanse stad past.

Philadelphia, de eerste Amerikaanse stad die door UNESCO werd uitgeroepen tot Werelderfgoed, heeft 67 nationale historische monumenten in wat de ‘meest historische vierkante mijl’ van het land wordt genoemd. De belangrijkste is Independence Hall, waar de onafhankelijkheidsverklaring en de Amerikaanse grondwet werden besproken en aangenomen. De Liberty Bell is het symbool van de Amerikaanse onafhankelijkheid dat ooit in de toren van Independence Hall stond. In Elfreth’s Alley, de oudste continu bewoonde straat in Amerika, wandel je terug in de tijd – maar je verlaat de straat natuurlijk niet zonder een Instagramwaardige foto te schieten!

Een andere trekpleister van de stad is de eetcultuur. De stad is gevuld met (inter)nationaal gewaardeerde restaurants waar chef-koks van over de hele wereld de sterren van de hemel koken. Reading Terminal Market is een van de grootste en oudste openbare markten van de VS en is verkozen tot de beste van het land. Met meer dan 80 individuele verkopers, waaronder 26 restaurants is de markt een echte hotspot om kennis te maken met nieuwe smaken, waaronder die van de beroemde Philly Cheese Steaks.

Philadelphia staat verder bekend om het toegankelijk maken van kunst. Met het eerste kunstmuseum en -school van Amerika en meer openbare kunst dan waar dan ook in de VS, geef je de creativiteit een boost door het kijken naar de diverse kunst in parken, openbare ruimtes, musea en galerijen.

Om bezoekers te helpen Philadelphia op zijn best te beleven, is Philadelphia CVB er om te inspireren en informeren. Philadelphia CVB is het verkeersbureau van de stad Philadelphia en zet zich op diverse manieren in om het toerisme naar deze indrukwekkende stad te promoten en bevorderen.

Click here for English

Philadelphia is a city in the US state of Pennsylvania, located on the eastern side of the country. The city is the sixth largest city in the country, and it is where the Declaration of Independence was signed on 4 July 1776. ‘Philly’, as the city’s nickname goes, is a perfect blend of history and the charm of a small city but also the grandeur befitting the image of an American city.

Philadelphia, the first US city to be declared a World Heritage Site by UNESCO, has 67 national historic landmarks in what is called the country’s ‘most historic square mile’. The most important is Independence Hall, where the Declaration of Independence and the US Constitution were debated and adopted. The Liberty Bell is the symbol of American independence that once stood in the tower of Independence Hall. In Elfreth’s Alley, the oldest continuously inhabited street in America, you will walk back in time – but of course, you will not leave the street without shooting an Instagram-worthy photo!

Another draw of the city is its food culture. The city is filled with (inter)nationally acclaimed restaurants where chefs from all over the world put on a cooking masterclass. Reading Terminal Market is one of the largest and oldest public markets in the US and has been voted the best in the country. With more than 80 individual vendors, including 26 restaurants, the market is a real hotspot to discover new flavours, including those of the famous Philly Cheese Steaks. Philadelphia is further known for making art accessible. With America’s first art museum, art school and with more public art than anywhere else in the US, your creativity gets a boost by just looking at the diverse art in parks, public spaces, museums and galleries.

To help visitors experience Philadelphia at its best, Philadelphia CVB is here to inspire and inform. Philadelphia CVB is the city of Philadelphia’s traffic bureau and is committed to promoting and encouraging tourism to this impressive city in various ways.