Home > Uitnodiging: Discover New England

Home > Uitnodiging: Discover New England

Uitnodiging: Discover New England

door | 29 januari 2020 | Nieuws

Ben jij tour operator of zelfstandig reisagent? Dan brengen wij graag het volgende bij jou onder de aandacht: de Discover New England Summit and Marketplace van 8 t/m 16 mei. De ‘place to be’ als je reizen naar New England wilt ontwikkelen of verder uitbreiden.

Het programma start met een korte pre FAM in het bruisende Boston. Vervolgens vindt de DNE Summit en Marketplace plaats in het Sunday River Resort in Newry, Maine. Hier krijg je de kans om lokale aanbieders te spreken uit Maine, New Hampshire, Massachusetts, Connecticut en Rhode Island! Aansluitend op de Summit wordt ook dit jaar weer een interessante post FAM georganiseerd door Maine en New Hampshire. De post FAM vormt een vast onderdeel van de Summit.

Het programma ziet er als volgt uit: 

Vrijdag 8 meiAankomst en start pre FAM Boston
Zaterdag 9 meiPre FAM Boston
Zondag 10 meiVertrek van Boston naar Maine
Maandag 11 en dinsdag 12 meiDNE Summit & International Market Place
Woensdag 13 t/m zaterdag 16 meiPost FAM trip en vertrek vanaf Boston

Ter plaatse wordt het verblijf en de maaltijden gedurende de Summit and Marketplace, de pre en post FAMs kosteloos aangeboden. Vliegtickets zijn voor eigen rekening. Het aantal plaatsen is beperkt. Hoe sneller je je inschrijft, hoe meer je verzekerd bent van een plaats. Kijk ook op de website www.discovernewengland.org voor meer informatie. 

Wil je je aanmelden of heb je een vraag over de DNE Summit? Stuur dan een email naar Marketing@targettravel.nl

Laatste Nieuws

Culturele activiteiten

Culturele activiteiten

Wandel, ontdek, ervaar en bezoek culturele activiteiten in de Verenigde Staten. Bezoek oorlogsoverblijfselen, verdiep je in de cultuur van de Native Americans, of ervaar de Amerikaanse ruimtevaart.

Overwinteren in de Verenigde Staten

Overwinteren in de Verenigde Staten

In plaats van je over te geven aan de kou in deze wintermaanden, kan je er ook voor kiezen aan de kou te ontsnappen. Ervaar de 'magie van kerst' op een andere manier in het zuiden van de VS. In plaats van sneeuw, lekker met je tenen in het zand. Geen koude kerstmarkt,...