Home > USA & Canada reisbeurs 2019

Home > USA & Canada reisbeurs 2019

USA & Canada reisbeurs 2019

door | 25 september 2019 | Nieuws

Laat je uitgebreid voorlichten over jouw volgende reisbestemming in de Verenigde Staten! De grote USA & Canada beurs van Nederland wordt op zaterdag 2 en zondag 3 november 2019 gehouden in Zeist. Op de beurs zullen zo’n 45 exposanten aanwezig zijn om je te inspireren en te informeren over alle prachtige bestemmingen in de USA & Canada. Van bekende steden, staten, regio’s, bezienswaardigheden tot aan nationale parken. Maak kennis met de achtergrond van Martin Luther King in Mississippi, met jazz en blues in Louisiana of met een zonvakantie aan de Florida Keys.

Ga in gesprek met de reisspecialisten, woon een van de presentaties bij of bekijk een film over de verschillende delen van de USA & Canada. Er zijn genoeg auto- en camperverhuurders, airlines en verschillende touroperators aanwezig met genoeg ervaring en enthousiasme om jouw droomreis te realiseren. Daarnaast zijn er voor de camperliefhebbers verschillende campers open om van binnen te bekijken.

Als je je aanmeldt op de website van de USA & Canada reisbeurs en online je toegangskaarten koopt met de kortingscode VUSAGast2019, krijg je een leuke korting van 50%. Dit betekent dat je toegangskaartje nog maar €5,25 kost.  Een toegangskaartje kopen op de dag van de beurs zelf aan de deur kost €10,00.

Koop nu je toegangskaarten met de kortingscode op de volgende website:

www.usacanadareisbeurs.nl/aanmelden/

Laatste Nieuws

Amerika staat in bloei

Amerika staat in bloei

De lente is weer in volle gang, de natuur staat in bloei en de kleuren zorgen voor een prachtig schouwspel. Laat je inspireren door de lente praal die Amerika heeft te bieden.

Leuke uitstapjes in de lente

Leuke uitstapjes in de lente

Warmere temperaturen en zonneschijn, het begin van de lente staat in het teken van lekker erop uit gaan. Daarom vind je hier de leukste uitstapjes in Amerika, in de lente.

Lentekriebels – jonge diertjes

Lentekriebels – jonge diertjes

Je weet dat de lente echt is begonnen als de eerste jonge diertjes verschijnen. Van schattige kleine bisons tot aan baby beertjes, in Amerika zijn de lentekriebels volop in gang.