Home > 5 nieuwe webinars van EURAM en Brand USA

Home > 5 nieuwe webinars van EURAM en Brand USA

5 nieuwe webinars van EURAM en Brand USA

door | 4 oktober 2023 | Trade Nieuws

EURAM en Brand USA slaan de handen ineen om maar liefst 5 boeiende webinars aan te bieden, vol met inspiratie en inzichten voor onvergetelijke rondreizen door de USA. 

Schrijf je snel in zodat jij straks jouw klanten kunt verrassen met een uitstekende kennis over de USA en een prachtige route kunt samenstellen. 


Woensdag 11 oktober, 10:00 – 11:00, webinar Brand USA en Oregon

Onze gastspreker Charonne in het Veld van Brand USA vertelt over de nieuwe Brand USA Road Trip Oregon en het Wilde Westen en Vincent van Leeuwen van Travel Oregon laat de highlights zien van Oregon.

Donderdag 26 oktober, 10:00 – 11:00, webinar Brand USA en Utah

Tijdens deze webinar leer je alles over de Brand USA Roadtrip Nevada, Utah en Arizona (gastspreker: Charonne in het Veld van Brand USA) en daarna neemt Olivier Barthez (Engelstalig) je virtueel mee op reis door de staat Utah.

Donderdag 9 november, 10:00 – 11:00, webinar Brand USA en The Great American West

Laat je door onze gastspreker Vivien Hulsebosch van The Great American West bijpraten over de indrukwekkende staten Wyoming, North- en South-Dakota, Idaho en Montana. Charonne in het Veld (Brand USA) vertelt over de Road Trip Rocky Mountains en de Great Plains van Brand USA.

Donderdag 23 november, 10:00 – 11:00, webinar Brand USA en New England

Maak kennis met New England! Hanny Fluit van Discover New England vertelt je alles over deze regio in het oosten van de USA. Charonne in het Veld laat de Brand USA Road Trip langs pittoreske plaatsen in New England zien.

Woensdag 6 december, 10:00 – 11:00, webinar Brand USA en Alaska

Kijk en luister naar de tips van een echte Alaska expert, Elke Handschug-Brosin (Engelstalig) van Explore Fairbanks Alaska. Charonne in het Veld zal je laten zien welke Brand USA Road Trip je kunt gebruiken voor een rondreis door Alaska.

Laatste Nieuws

Roadtrips door de nationale parken van West-Amerika

Roadtrips door de nationale parken van West-Amerika

In het westen van Amerika ben je omringd door natuur en door nationale parken en steden. Je kunt er diverse roadtrips maken, en prachtige routes te ontdekken. Baan je een weg door bossen, rijd langs de kust over de Pacific Coast Highway, en laat je meeslepen door de...

Mooie routes: te voet, per fiets en met de auto

Mooie routes: te voet, per fiets en met de auto

In het midden van de Verenigde Staten zijn vele manieren om de staten te verkennen. Of je nou te voet, per fiets of met de auto bent, er zijn diverse routes die voor iedereen geschikt zijn. Wandel langs historische wegen, fiets door de stad, langs meren en door...