Home > De video van New York State

Home > De video van New York State

De video van New York State

door | 29 oktober 2020 | Nieuws | 0 Reacties

Wist je dat de staat New York, behalve The Big Apple, nog veel meer te bieden heeft? Bekijk de inspirerende video van Wine, Water and Wonders of New York State en ontdek het allemaal in vogelvlucht. De video neemt je mee langs alle hoogtepunten van de staat, zoals Corning museum of glass, Long Island, Niagara falls en Hudson Valley. In een tijd waarin reizen naar New York niet mogelijk is, brengen we met genoegen hoogtepunten uit de hele staat New York naar jou toe. Hiermee krijg je nieuwe ideeën en word je geïnspireerd om een Wine, Water & Wonders-vakantie te nemen wanneer de tijd rijp is!

Laatste Nieuws

Amerika staat in bloei

Amerika staat in bloei

De lente is weer in volle gang, de natuur staat in bloei en de kleuren zorgen voor een prachtig schouwspel. Laat je inspireren door de lente praal die Amerika heeft te bieden.

Leuke uitstapjes in de lente

Leuke uitstapjes in de lente

Warmere temperaturen en zonneschijn, het begin van de lente staat in het teken van lekker erop uit gaan. Daarom vind je hier de leukste uitstapjes in Amerika, in de lente.

Lentekriebels – jonge diertjes

Lentekriebels – jonge diertjes

Je weet dat de lente echt is begonnen als de eerste jonge diertjes verschijnen. Van schattige kleine bisons tot aan baby beertjes, in Amerika zijn de lentekriebels volop in gang.