Home > Visit USA Roadshows

Home > Visit USA Roadshows

Visit USA Roadshows

door | 15 augustus 2018 | Nieuws

Op 2, 3 of 4 oktober vinden de Visit USA Roadshows plaats! Dit is voor de Travel Industry het trade event van het jaar. Op de Visit USA Roadshow kom je namelijk in contact met touroperators, interessante bestemmingen in de Verenigde Staten, Airlines en vele reisagenten. De Roadshow vindt plaats op 2 oktober in Zwolle, op 3 oktober in Amsterdam en op 4 oktober in Den Bosch.

Op de Roadshows worden interessante speeddate sessies georganiseerd tussen jou en een tal van aanbieders voor reizen in en naar de VS! Behalve speed daten staan er ook andere activiteiten op het programma. Zo vindt er een heerlijk buffet plaats en sluiten we de dag af met een informele borrel, waarbij je elkaar op een leuke manier beter leert kennen.

Speciaal voor de pers wordt in Amsterdam een media lunch georganiseerd. Ben jij van de pers? Schrijf je dan snel in want het aantal plaatsen is beperkt. Daarnaast organiseren we in Amsterdam voor productmanagers en touroperators een speciale get-together. Op deze get-together kom je op een informele manier in contact met interessante aanbieders voor reizen in en naar de VS.

Programma Roadshows Zwolle, Amsterdam en Den Bosch

15.30 – 16.00 ontvangst
16.00 – 17.15 speeddate sessies
17.15 – 18.00 buffet
18.00 – 20.00 speeddate sessies
20.00 – 20.30 prijsuitreiking
20.30 – 21.00 borrel

Extra programma Amsterdam

11.30 – 12.00 ontvangst media
12.00 – 13.30 media lunch
13:30 – 14.00 ontvangst touroperators en productmanagers
14.00 – 15.30 informele get-together

[tg_button target=”_blank” href=”https://www.visitusa.nl/inschrijven-roadshows/”]Inschrijven Roadshows[/tg_button]

Laatste Nieuws

Amerika staat in bloei

Amerika staat in bloei

De lente is weer in volle gang, de natuur staat in bloei en de kleuren zorgen voor een prachtig schouwspel. Laat je inspireren door de lente praal die Amerika heeft te bieden.

Leuke uitstapjes in de lente

Leuke uitstapjes in de lente

Warmere temperaturen en zonneschijn, het begin van de lente staat in het teken van lekker erop uit gaan. Daarom vind je hier de leukste uitstapjes in Amerika, in de lente.

Lentekriebels – jonge diertjes

Lentekriebels – jonge diertjes

Je weet dat de lente echt is begonnen als de eerste jonge diertjes verschijnen. Van schattige kleine bisons tot aan baby beertjes, in Amerika zijn de lentekriebels volop in gang.