Home > Reizigersbeurs 2017

Home > Reizigersbeurs 2017

Reizigersbeurs 2017

door | 21 februari 2017 | Nieuws

Op 19 maart 2017 is de vierde editie van de Reizigersbeurs. Op deze dag voor én door reizigers bemannen ervaren reizigers de stands. Van ‘moet ik campings reserveren?’ tot ‘hoe reis je met een kleuter?’, op al je vragen komt een antwoord. Voor praktische zaken over je offerte, vlucht of voertuig kun je terecht bij onze reisadviseurs. Zij geven ook presentaties over verschillende regio’s, zoals Zuidwest-Amerika, West-Canada en New England. De entree is gratis als je je vooraf aanmeldt via: https://tiogatours.nl/infodagen-beurzen/reizigersbeurs-2017.htm.

Waar: Theater Gooiland, Emmastraat 2, Hilversum
Wanneer: Zondag 19 maart 2017, 10:00-16:00
Entree: gratis, maar meld je wel even aan
Camper aanwezig
Huisdieren niet toegestaan

Reisadvies
‘Moet ik campings reserveren?’, ‘wat is belangrijk als je met een kleuter reist?’, ‘welke wandeling moet ik maken?’: onze ervaren reizigers weten een antwoord op al je reiskwesties! De reizigers zijn zelf meerdere keren in Amerika en/of Canada geweest. Met hun fotoboeken, reisgidsen en routekaarten geven ze je graag hun beste tips. Praktische vragen, bijvoorbeeld over je offerte, auto, camper, route of vluchten, kun je stellen aan onze reisadviseurs. Daarnaast zijn er organisaties die gek zijn op Amerika en Canada, zoals USA4All en Stichting NANAI (Nederlandse Stichting voor Noord-Amerikaanse Indianen).

Camper
Wil je weten hoe een camper er vanbinnen uitziet, ervaren hoe het bed in de ‘cab over’ ligt of voelen hoe het is om achter het stuur te kruipen? Neem dan een kijkje in de echte Amerikaanse C-25 camper die voor de deur van Gooiland staat.

Presentaties
Onze reisadviseurs geven presentaties over regio’s in Amerika en Canada. Ze lichten een populaire rondreis toe in woord en beeld. Zo krijg je een idee van alle hoogtepunten in die regio. De presentaties zijn razendpopulair, dus aanmelden is een must als je een (zit)plaats wil. Aanmelden kan via: https://tiogatours.nl/infodagen-beurzen/reizigersbeurs-2017.htm.

Er zijn presentaties over:
Zuidwest-Amerika
West-Canada
Deep South & Florida
New England (Oost-Amerika), Ontario & Québec (Oost-Canada)

Laatste Nieuws

Welke dieren houden zich schuil in en rondom de Amerikaanse wateren?

Welke dieren houden zich schuil in en rondom de Amerikaanse wateren?

De Verenigde Staten grenst aan verschillende zeeën en oceanen, waar je prachtige zeedieren, zoals walvissen en dolfijnen kunt spotten. Op de grens tussen land en zee, in het zuiden van het land, vind je de mangrove gebieden. Hier houden de alligators zich schuil en...

Onverwachte wilde dieren, vogelspotten en wildlife centers

Onverwachte wilde dieren, vogelspotten en wildlife centers

Naast de overweldigende natuur zijn er nog een hoop andere diersoorten die je kunt tegenkomen tijdens een rondreis in de Verenigde Staten. Er zijn honderden verschillende vogelsoorten te spotten, en daarnaast ook wilde dieren die je slechts in een aantal staten...