Home > Vakantiebeurs 2024

Home > Vakantiebeurs 2024

Vakantiebeurs 2024

door | 5 december 2023 | Nieuws, Trade Nieuws

Nog iets meer dan een maand en dan gaan we er weer een feestje van maken op de Vakantiebeurs! Vorig jaar was de Vakantiebeurs terug van weggeweest, en na een succesvolle editie in 2023 zijn we er in januari 2024 weer bij. Net als voorgaande jaren zal er weer een USA Paviljoen zijn, waar Vereniging Visit USA Nederland onderdeel van uitmaakt. Samen met alle andere deelnemers zijn wij er om al jouw vragen te beantwoorden en kun jij je laten informeren en inspireren over alles van de Verenigde Staten te bieden heeft als vakantieland. De Vakantiebeurs is van 11 tot en met 14 januari in Jaarbeurs, Utrecht.

USA Paviljoen

Altijd al een keer op vakantie willen gaan naar de Verenigde Staten, maar geen idee welke staten je leuk lijken of waar je moet beginnen bij het plannen van jouw vakantie? Gelukkig zijn er genoeg bestemmingen aanwezig om je te laten inspireren. Van Oregon tot Texas en van Kentucky en Tennessee tot Florida. Alles komt aan bod in het USA paviljoen.

Nog nooit op rondreis geweest met een camper, maar altijd al eens de sfeer willen proeven? In het paviljoen staat een camper waarin je een kijkje kan nemen. Camperverhuurders Travelhome en Worldwide Campers helpen jou graag bij het samenstellen van een camper offerte. Reis je liever per huurauto, loop dan eens langs bij autoverhuurder Autoshuren.nl. Hier profiteer je van een leuke beurskorting!

Ben je er al helemaal uit waar in de Verenigde Staten je naar toe wilt, en op welke manier je wilt reizen? Ga het gesprek aan met de verschillende touroperators en ze helpen jou graag om van die droom een concreet reisplan te maken. Verspreid over het paviljoen vind je AmerikaNu.nl, GoAmerika, Le Beau Reizen en UStravel.

Naast Visit USA Nederland heeft ook Brand USA een stand in het paviljoen. Als kers op de taart is er nog een USA theater, een Photobooth en een USA Experience plein waar de hele dag door van alles te beleven valt. 

Winactie

Wil jij kans maken op het winnen van een reisvoucher t.w.v. 350 euro, van een van de deelnemende touroperators, doe dan mee met de winactie. We vertellen je er meer over op de beurs in de stand van Visit USA Nederland, of kijk alvast online hoe je kans maakt.

Zien we jou daar?

Je vind het USA paviljoen vlak bij de ingang van Hal 11, naast het USA terras. Kijk, beleef en proef zelf de Amerikaanse sfeer. De Vakantiebeurs is van 11 tot en met 14 januari 2024 in Jaarbeurs, Utrecht. Heb je nog geen ticket gekocht? Boek via de onderstaande knop en ontvang €1 korting op jouw ticket. Dit ticket is geldig op één dag naar keuze.

Laatste Nieuws

Taste of the States

Taste of the States

Omdat de Verenigde Staten zo groot is, zijn er ook vele soorten eet en drink ontdekkingen te ervaren. Ontdek nieuwe plaatsen en steden, en de lokale gerechten die deze te bieden hebben. Omdat er veel keuzes zijn op het gebied van eten in de Verenigde Staten, kan je je...

Amerika staat in bloei

Amerika staat in bloei

De lente is weer in volle gang, de natuur staat in bloei en de kleuren zorgen voor een prachtig schouwspel. Laat je inspireren door de lente praal die Amerika heeft te bieden.

Leuke uitstapjes in de lente

Leuke uitstapjes in de lente

Warmere temperaturen en zonneschijn, het begin van de lente staat in het teken van lekker erop uit gaan. Daarom vind je hier de leukste uitstapjes in Amerika, in de lente.