Home > Vakantiebeurs 2024

Home > Vakantiebeurs 2024

Vakantiebeurs 2024

door | 5 december 2023 | Nieuws, Trade Nieuws

Nog iets meer dan een maand en dan gaan we er weer een feestje van maken op de Vakantiebeurs! Vorig jaar was de Vakantiebeurs terug van weggeweest, en na een succesvolle editie in 2023 zijn we er in januari 2024 weer bij. Net als voorgaande jaren zal er weer een USA Paviljoen zijn, waar Vereniging Visit USA Nederland onderdeel van uitmaakt. Samen met alle andere deelnemers zijn wij er om al jouw vragen te beantwoorden en kun jij je laten informeren en inspireren over alles van de Verenigde Staten te bieden heeft als vakantieland. De Vakantiebeurs is van 11 tot en met 14 januari in Jaarbeurs, Utrecht.

USA Paviljoen

Altijd al een keer op vakantie willen gaan naar de Verenigde Staten, maar geen idee welke staten je leuk lijken of waar je moet beginnen bij het plannen van jouw vakantie? Gelukkig zijn er genoeg bestemmingen aanwezig om je te laten inspireren. Van Oregon tot Texas en van Kentucky en Tennessee tot Florida. Alles komt aan bod in het USA paviljoen.

Nog nooit op rondreis geweest met een camper, maar altijd al eens de sfeer willen proeven? In het paviljoen staat een camper waarin je een kijkje kan nemen. Camperverhuurders Travelhome en Worldwide Campers helpen jou graag bij het samenstellen van een camper offerte. Reis je liever per huurauto, loop dan eens langs bij autoverhuurder Autoshuren.nl. Hier profiteer je van een leuke beurskorting!

Ben je er al helemaal uit waar in de Verenigde Staten je naar toe wilt, en op welke manier je wilt reizen? Ga het gesprek aan met de verschillende touroperators en ze helpen jou graag om van die droom een concreet reisplan te maken. Verspreid over het paviljoen vind je AmerikaNu.nl, GoAmerika, Le Beau Reizen en UStravel.

Naast Visit USA Nederland heeft ook Brand USA een stand in het paviljoen. Als kers op de taart is er nog een USA theater, een Photobooth en een USA Experience plein waar de hele dag door van alles te beleven valt. 

Winactie

Wil jij kans maken op het winnen van een reisvoucher t.w.v. 350 euro, van een van de deelnemende touroperators, doe dan mee met de winactie. We vertellen je er meer over op de beurs in de stand van Visit USA Nederland, of kijk alvast online hoe je kans maakt.

Zien we jou daar?

Je vind het USA paviljoen vlak bij de ingang van Hal 11, naast het USA terras. Kijk, beleef en proef zelf de Amerikaanse sfeer. De Vakantiebeurs is van 11 tot en met 14 januari 2024 in Jaarbeurs, Utrecht. Heb je nog geen ticket gekocht? Boek via de onderstaande knop en ontvang €1 korting op jouw ticket. Dit ticket is geldig op één dag naar keuze.

Laatste Nieuws

Overwinteren in de Verenigde Staten

Overwinteren in de Verenigde Staten

In plaats van je over te geven aan de kou in deze wintermaanden, kan je er ook voor kiezen aan de kou te ontsnappen. Ervaar de 'magie van kerst' op een andere manier in het zuiden van de VS. In plaats van sneeuw, lekker met je tenen in het zand. Geen koude kerstmarkt,...

Winterpret in de nationale parken

Winterpret in de nationale parken

In de winter veranderen de nationale parken van de Verenigde Staten in een waar winterparadijs. De witte landschappen zorgen voor prachtige plaatjes, de besneeuwde bergen zijn de ideale ondergrond voor wintersporters en in de parken kan je talloze dieren spotten die...

Leuke steden in de winter

Leuke steden in de winter

Wanneer de wintermaanden aantreden, worden de Amerikaanse steden getransformeerd met verlichting en gezelligheid. Van kerstmarkten, tot drukbezochte schaatsbanen, binnenactiviteiten, verlichte boetiekjes en nog veel meer. Alle festiviteiten maken een bezoekje aan de...